Saturday, October 10, 2009

jalan-jalan~~

**sejak minggu lepas asyik jalan2 memenuhi jemputan rumah terbuka..balik skolah or mlm.. mesti ada jemputan..alhamdulillah..semoga dimurahkan rezeki org yg jemput saya itu..
**selain p jemputan rumah terbuka..saya juga ada berjalan2 ke kedai kereta..niat dihati ingin menukar 1 benda sahaja..tp bila dh smp situ tgk itu tgk ini..dah jadi 3 benda..apa nk buatkan.. terpaksa la korbankan duit..walaupon saya kira lagi 45 hari baru nk dpt gaji utk bulan berikutnya.. lama lagi tu..harus lebih berjimat cermat dalam usaha mencukupkan duit hingga ke gaji yg akan datang..tak ble enjoy berlebihan..ehehe..
**cuaca di sini agak panas..menyebabkan saya malas nk kluar rumah walaupon ke kedai Ah Sern di depan taman..hanya mkan makanan yg terdapat di rumah..tp ptg2 nnt kena kluar jgk sebab rupanya stok makanan adalah sudah tiada...harus merajinkan diri utk keluar ke pasaraya berdekatan.. Agro Segar...syok oo situ..macam2 ada..takyah bersesak2 ke tempat yg ramai org seperti Econsave..**berehat sebentar sebelum memulakan perjalanan..
**snow wash...**sabar menanti di kedai xsesori...

No comments:

Post a Comment